• banner-incentive-travel
  • groepsreizen2bis
  • banner-cartenl01
  • banner-fietso
  • banner-trophy2
  • image-smile-NL

WELKOM IN DE WERELD VAN GULLIVER

Zowel in België als in het buitenland, in de sneeuw of in de zon, individueel of in groep, biedt Gulliver u een meerwaarde aan uw incentives, aan uw reizen en aan uw ontspanning en dit reeds meer dan 20 jaar.

U wenst onbekende bestemmingen te ontdekken, originele activiteiten organiseren, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een aanvraag van een programma “op maat”.

Gulliver is ook een reisbureau. Wij vertegenwoordigen de voornaamste touroperators en bieden u zeer interessante  tarieven aan voor de reservatie van hotels en huurwagens.

Meer info

INCENTIVES

GROEPEN: van 10 tot 1000 personen.
TIMING: van een ½ dag tot 1 week
BESTEMMING: België, Europa of elders...
incentives-gulliver

SMILE REIS CHEQUES :-)

De reischeque die u toelaat om in alle vrijheid te vertrekken. Iemand een geschenk aanbieden ? Een reischeque is een simpele maar eenvoudige oplossing die iedereen plezier zal doen.
home-smile-m

REIS OP MAAT

U heeft een project, een idee van reis buiten het gewone. Wij ontwerpen droomreizen aan groepen vanaf 2 personen.

home-eevents-m

GULLIVER TROPHY

Een animatie programma voor uw volgende familie bijeenkomst, verjaardagen, groepsactiviteiten….
Op vrije basis deelnemen aan de activiteiten in de verschillende posten of de organisatie van een wedstrijd tussen verschillende teams.
entetetrophy

FIETSOGRAPHES

Denk er misschien eens aan om uw streek, uw land of zelfs een buurland op een andere manier te bezoeken. Graag geven wij u een voorstel : De rondritten “Fietsographes” en “ Fiets Challenge”

velo-home2