• belevent

Afdrukken

INCENTIVE IN BELGIË


Profiteer van de talrijke mogelijkheden dat ons land te bieden heeft

Aantal deelnemers : Vanaf 10 personen
Aantal dagen : Te bepalen vanaf het ontbijt tot het einde van de avond
Activiteiten : Sportief, cultureel, gastronomisch… De keuze is uitgebreid
Vervoer : Met de wagen, per trein of per autocar.
Maaltijden : Van een broodjes lunch tot een gastronomisch diner of een barbecue.
Logies & vergadering : In optie.

Voorbeelden:  
carnaval2   Het Carnaval van Venetië bij U thuis
Een verkleedpartij voor  eindejaar ?
Een greep uit de mogelijke thema’s : Carnaval van Venetië, Breughel, Halloween, Cotton Club, Flower Power, Renaissance, Louis XIV, Belle époque, Rubens, en nog veel meer …
Vanaf € 40 per persoon op basis van een groep van 20 tot 200 personen
Als U wilt, kunnen we ook uw feest volledig organiseren
graffiti  
Graffiti Workshop
Er zijn verschillende mogelijkheden om de graffiti workshop vorm te geven, zo kan u samen met uw collega's aan een gezamenlijk ontwerp werken om bijvoorbeeld na de workshop in uw kantoor op te hangen.
Onze specialisten leren u de noodzakelijke basistechnieken om de spuitbussen te hanteren.
Nadien, in groepen van maximum 15 personen, is het aan jullie. Ook daar zullen jullie hulp krijgen van professionele graffiteurs, die uw ontwerp zullen omvormen tot een echt kunstwerk.
p-clays  
Clay Shooting Trophy
Initiatie in kleiduifschieten, in een gespecialiseerde club en natuurlijk in alle veiligheid.
De groep wordt verdeeld in verschillende teams, naargelang het aantal deelnemers. Elk team afzonderlijk beoefent het kleiduifschieten. De andere teams meten ondertussen hun vaardigheden met boogschieten en kruisboogschieten.

breughel  
Op ontdekking naar Breughel
Ontdek per fiets de mooiste routes tussen de kust en het sympathieke stadje Damme.
Tijdens deze route voorzien wij verschillende bevoorradingsposten. Op elke post stellen wij u een proef voor in het teken van de dag : degustatie van bieren en kazen, garnalen pellen, koers met steps...
De rondrit eindigt met een Breugheliaans banket in een typische hoeve van de streek.
orge kr  
De Meesters van het Gerstenat
Wij nodigen u uit voor een bezoek een brouwerij . Nadien organiseren we een reeks proeven gebaseerd op het thema van de fabricatie van het bier en de consumptie ervan.
Deze proeven geven de deelnemers de mogelijkheid een klein kapitaal te vergaren, dat na het diner kan gebruikt worden tijdens de casino avond.
p-quad2  
Quad Off-Road
Wij bieden u een fantastische tocht aan doorheen de velden en de modderpoelen van Haspengouw. U bestuurt de quad, onder het waakzame oog van professionele begeleiders.Deze activiteit vraagt geen enkele rijervaring met een moto. Na een korte initiatie, vertrekken we voor deze avontuurlijke rit met diverse obstakels.
Mogelijkheid om te vergaderen…
p-roche  
La Roche en Ardenne
Tussen La Roche en de stuwdam van Nisramont, hebben de meanders van de Ourthe het landschap een indrukwekkend uitzicht gegeven. Wij organiseren hier een wandeltocht doorheen dit levendige landschap en dit langs smalle, vaak onbetreden paden.
Mogelijkheid om te vergaderen en ook om te overnachten.
bruckx2  
In de sporen van Eddy Bruckx
Een originele fietstocht in het centrum van Brussel.
Het verhaal is eenvoudig, Eddy Bruckx zijn echte naam is Pieter Van Copperbolle en een echte fan van Eddy.
Om deze opdracht te realiseren, ontvangt elk team een digitaal fototoestel, enkele kledingstukken om eruit te zien als een echte renner en een lijst met de scenes die u moet opnemen (fotograferen).

p-africa  
Beleef Afrika in Brussel
Wij stellen u een ganse reeks activiteiten voor in het park van Tervuren op ontdekking naar ons koloniale verleden. Op zoek naar de schat die Léopold II  verborgen heeft in het park. Op 2 augustus 1889, schonk Léopold II Congo aan België. De legende vertelt dat hij enkele maanden voordien een groot geheim vertelde aan zijn naaste medewerkers in het Koloniënpaleis in Tervuren.Men spreekt van enorme schatten en onuitputtelijke mijnen.

p-antwerpen  
Antwerpen
Antwerpen combineert de voordelen van een internationale stad, maar ook als een stad op mensenmaat waar het goed om leven is.
Op ontdekking in de diamantwijk, boottocht op de Schelde, bezoek achter de coulissen van de zoo, een wandelrally in de omgeving van de Grote Markt en ook de mogelijkheid om vergaderingen te organiseren in historische panden…
p-beach  
Beach & Polder Trophy
Een aantrekkelijke activiteit aan de Belgische Kust. Fijn zandstrand, de zee, ontspanning, alle soorten van sporten, gastronomie en (dikwijls) zon… Dit is een overzicht wat de Belgische kust u te bieden heeft.
Zandkastelen bouwen, billenkar, garnalen pellen, beach volley, fietstocht, bier degustatie, koers met steps. De dag eindigt in een typische hoeve van Damme…
slowb carre  
Slow Bike
Indien u zin heeft om uw regio, uw land of een buurland op een andere manier te doorkruisen. Hierbij geven wij u een oplossing : de excursies “Fietsographes” en “ Fietsen Challenge”.

     Meer info