Porto

Ontdek het historische centrum en de haven van Ribeira te voet om alle charmes van de stad te begrijpen.

Machu Picchu

Peru

Reizen naar Peru is zoals binnenstappen in een pas ontdekte schatkamer. De Inca’s bouwden hier hun luisterrijke steden en vestigingen met een nooit geëvenaard meesterschap. Wie in de oude hoofdstad Cuzco langs de oude Inca-muren flaneert, voelt de geest van de Inca hier nog steeds rondwaren. Onvergetelijk is een bezoek aan de legendarische stad Machu Picchu die een landschap van woeste, overwoekerde bergen en steile valleien overheerst.

Rio

Brazilië

Brazilië is het grootste land van Zuid Amerika. Het bedekt bijna de helft van de oppervlakte van het Zuid Amerikaanse continent. De oneindig lange Amazone rivier en de indrukwekkende watervallen van Iguaçu, de keuze aan bezoeken is oneindig.

U gaat naar Brazilië voor zijn stranden, de zon, de muziek, de gekte van carnaval, zijn tropische regenwouden en zijn jungle van steden.

Laat u verleiden door een tochtje per buggy in de zandduinen…

Cuba

Cuba

De Spaanse overheersing, die meer dan 300 jaar duurde, heeft in Cuba onuitwisbare sporen nagelaten. Cuba is een mengeling van rassen en culturen die het land een unieke lokale kleur heeft gegeven : Ché Guevara, de sigaren, de salsa, de rum, de prachtige witte stranden, de kokosplantages, de azuurblauwe zee met zijn talrijke koraalriffen zijn de troeven om dit land te bezoeken.

Zoals overal in de Caraïben, zijn er weinig seizoensverschillen. Het jaar kent wel een droge periode en een vochtige periode

Kenya - Lion

Kenia

Voor de liefhebbers van safari is Kenia een paradijs. Tijdens een spectaculaire safari maken we kans om de ‘big five’ (leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn) te bewonderen, en ontmoeten we de vriendelijke stammen van de trotse Masaï. Maar ook de prachtige landschappen, de ondergaande zon op de savanne, de besneeuwde toppen van de Kilimanjaro zullen een onvergetelijke indruk nalaten…

Costa Rica - hanging bridge in the costa rican jungle

Costa Rica

Het Zuid Amerikaanse land Costa Rica, grenst in het noorden aan Nicaragua, in het zuidwesten aan Panama, in het zuiden aan de Stille Zuidzee en in het westen aan de Caraïbische Zee. Dit kleine land, met slechts 4 300 000 inwoners, is weinig gekend, maar één van de meest ontwikkelde van Latijns Amerika.
Bijna 30% van het grondgebied is beschermd met reservaten en nationale parken, die een ongelooflijke bio diversiteit garanderen…

Lapland - Snowmobile

Lapland

Op enkele uren vliegen van Brussel ligt in Finland de stad Rovaniemi op de poolcirkel. Een uitstekende winterse bestemming voor korte en sportieve incentives.
Op het programma : een cruise in de Botnische golf aan boord van een ijsbreker, een tocht met sneeuwscooters, tocht met hondensleeën, een wedstrijd Olympische winterspelen… Om uw avontuurlijke dagen in schoonheid te eindigen, mag u de ontspanning van uw lichaam en uw geest niet missen in de sauna van het hotel…

Quebec - Chiens de traineaux

Quebec

In de vroege namiddag aankomst op de luchthaven van Montreal. Transfer per autocar naar onze lodge. Welkomstdrank, diner en briefing voor het sneeuwscooter circuit.
Een dag met de sneeuwscooter. ‘s Avonds een fakkeltocht met sneeuwschoenen.
We trekken met een pelsjager op ontdekking in de natuur, op zoek naar een bruine beer. We maken een tocht met de hondensleeën.

De laatste dag, transfer naar Montreal : Geleid bezoek aan de stad en lunch. Vrije tijd voor shopping. Transfer naar de luchthaven en nachtvlucht naar Brussel

Budapest

Budapest

Eén van de mooiste hoofdsteden uit Midden-Europa, in tweeën gedeeld door de prachtige ‘blauwe’ Donau. De stad is uniek door zijn indrukwekkend aantal geneeskrachtige baden, zijn koffiehuizen en zijn bruggen. Een bezoek aan de bijzonderste bezienswaardigheden, kuren in de Gellért baden, een uitstap door de Puzta met de legendarische Trabants, lunch cruise op de Donau… dat wordt heerlijk genieten in Budapest !

Lissabon

Bij de aankomst verkenning van de stad : in de wijk Alfama met zijn typische restaurants, geniet u onmiddellijk van de mediterrane sfeer van de stad. Met een oude tram doorkruisen we Lissabon naar de wijk van Belem. Rally 4×4 langs de ruwe kust van de Atlantische oceaan, boottocht op de Taag. Barbecue aan boord…